Moda bikini - si të zgjidhni bikinin e duhur?

Moda bikini - si të zgjidhni bikinin e duhur? - Shqiptar

Të gjithë duam të dukemi të përsosur në një bikini. Por, për fat të keq, jo çdo vajzë ka formën ideale të trupit.

Mos u shqeteso! Ekzistojnë lloje të ndryshme të bikinit për të gjithë. Thjesht duhet të zgjidhni atë të duhurin, që i përshtatet llojit të trupit tuaj.

Por së pari, disa argëtime-fakte për bikini

Bikini ka një histori interesante!

Pas Luftës së Dytë Botërore, ushtria amerikane po testonte një bombë të re atomike në ishullin e Oqeanit Paqësor me emrin Bikini. Në të njëjtën kohë, Louis Réard, një francez që zotëronte një dyqan të brendshme, vendosi të promovojë produktin e tij të ri - një rroba banje të vogël me dy pjesë. Ky lloj rroba banje po rishikonte kërthizën, e cila ishte, një lloj skandaloze, në atë kohë.

Ishte, gjithashtu lloji revolucionar i veshjeve, sepse gratë nuk po i rishikonin kërthizat e tyre më parë! Réard madje pati telashe për të gjetur modelin i cili ishte aq liberal sa të vishte një rroba banje të tillë. Meqenëse askush nuk donte ta vishte, Réard duhej të punësonte një shirit për këtë punë.

Réard dëshironte që kjo ngjarje të "shpërthente" në publik, si një bombë atomike, kështu që ai e quajti këtë veshje të pazakontë të notit "bikini".

Si të zgjidhni bikini të përshtatshme për ju?

Nëse jeni tip trupi atletik, atëherë duhet të merrni një bikini, e cila do të zgjerojë vizualisht gjoksin dhe vithet. Më e mira do të ishte të zgjidhni një majë me frill. Top i bikinit gjithashtu mund të jetë me disa tufa, linja, lule ose ndonjë dizajn tjetër material kolourfull. Modelet si kjo do t’i bëjnë gjinjtë tuaj vizualisht më të mëdhenj.

Sa për fundet e bikinit, zgjidhni modelin, që lidhet me pjesën e vitheve. Do t’i bëjë ijet tuaja pak më të gjera. Me këtë lloj bikini, do të realizoni efektin e trupit të orës, i cili përfaqëson formën e përsosur të trupit. Nëse dëshironi që prei juaj të jetë pak më i madh, atëherë zgjidhni fundet e bikinit me disa printime argëtuese ose me ngjyra të ndritshme.

Rroba banje për strukturën e trupit atletik
Rroba banje për strukturën e trupit atletik

Forma e trupit të dardhës përfshin vithe të gjera dhe supet e vogla. Pra, në këtë rast, zgjidhni pjesën e sipërme të formës V, ose të ashtuquajturën trekëndësh të lartë. Ky lloj bikini do të zgjasë vizualisht supet tuaja.

Fundi duhet të jetë pa asnjë detaj, dhe me një ngjyrë. E zeza do të ishte më e mira. Fundi i bikinit me bel të lartë është gjithashtu një zgjedhje e shkëlqyeshme. Vajzat që kanë një trup në formë dardhe, zakonisht kanë një bel më të hollë, që është aleati i tyre. Pjesa e poshtme e bikinit me bel të lartë do të nxjerrë në pah vijën e belit, dhe do të keni pamjen e përsosur të plazhit.

Rroba banje për trup në formë dardhe
Rroba banje për trup në formë dardhe

Nëse keni shpatulla të gjera dhe vithe të vogla, kjo mund të jetë problem. Pra, në këtë rast, rregullat janë të kundërta nga forma e trupit të dardhës. Do të thotë që ju mund të zgjidhni një majë të rrumbullakët të thjeshtë, me një ngjyrë, pa asnjë detaj si një skarë, shirita, etj. Ju duhet të lini detaje të tilla si kjo për fundin tuaj të bikinit. Këto detaje do të zgjerojnë vithet tuaja, dhe do të zvogëlojnë ndryshimin midis ijet dhe supet.

Bikini më të vogël në gjoks
Bikini më të vogël në gjoks

Vajzat me një bark më të madh mund të zgjedhin bikini me një ngjyrë, pa ndonjë detaj specifik. Shumica e grave me bark më të madh gjithashtu kanë gjinj më të mëdhenj. Zgjidhni një majë rroba banje që do t'i nxjerrë në pah ato. Sigurohuni që ta mbani shpinën drejt, atëherë stomaku juaj nuk do të duket aq i madh.

Nëse keni probleme me bark më të madh, mund të merrni parasysh rroba banje me një copë! Ky model do të zvogëlojë vizualisht stomakun tuaj. Mund të ju ndihmojë gjithashtu të humbni pak peshë në stomak. Meqenëse ky është një lloj i ngushtë i ngushtë, në kombinim me aktivitetin fizik, siç është noti, po ju ndihmon të zvogëloni peshën në stomak.

Bikini me bel të lartë për bark më të madh
Bikini me bel të lartë për bark më të madh

Në fund të fundit

Moda e re e bikinit nuk është aq e komplikuar, dhe më e rëndësishmja është të zgjidhni një model që do të theksojë strukturën e trupit tuaj.

Pasi të keni gjetur llojin e duhur të rrobave të banjës, llojin e lartë të bikinit, keni zgjedhur fundet e bikinit dhe pasi keni zgjedhur nëse do të vishni rroba banje me një copë ose dy copë, mos u shqetësoni shumë për modën e bikinit në lidhje me ngjyrën aktuale dhe model, pasi këto kanë tendencë të ndryshojnë shpesh.

Aktualisht, moda e plazhit ka të bëjë me kostumet e modës të banjës së modës 2020 neoni me një copë rroba banje dhe bikini neoni, ndërsa një vit më parë, bëhej fjalë për bikini të shtypura leopardi dhe bikini të shtypura cheetah, por këto kanë tendencë të ndryshojnë shpejt.

Këshilla më e mirë është akoma të keni disa rroba banje që mund t’i vishni sipas mënyrës sesi ndiheni dhe ku po shkoni, dhe madje mos hezitoni të merrni edhe një tjetër me vete ku po shkoni, dhe përfundimisht t’i ndryshoni gjatë ditës nëse nuk Do të ndjehen mjaft në modë.

Veshja me bikini neoni në plazh
Veshja me bikini neoni në plazh

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment